Trgovina in servis z vami že od 1989

Blog

KATEGORIJE

SPREMLJAJ NAS

Woom kolesa

Otroška kolesa Woom so kolesa, ki bodo vašega otroka navdušila.

Otroško kolo je pomemben del odraščanja. S kolesarjenjem se otroci naučijo samostojnosti, gibanja in odkrivanja sveta okoli sebe. Če želite, da se vašemu otroku vožnja kolesa zdi prijetna in zabavna, je pomembno, da izberete pravo kolo.

Woom kolesa so zasnovana posebej za otroke. So izjemno lahka, kar omogoča otrokom, da jih enostavno upravljajo in vozijo. 
Varnost: Woom kolesa imajo številne varnostne funkcije, vključno z zavorami, ki delujejo. Zavore so bistvene za varno vožnjo, saj omogočajo otrokom, da se ustavijo v nujnih primerih. 

Nizka teža: Woom kolesa so izjemno lahka, saj tehtajo le okoli 5 kilogramov nazvzgor (odvisno od velikosti). To je veliko manj kot večina drugih otroških koles, ki lahko tehtajo tudi do 10 kilogramov. Lahka kolesa so za otroke veliko lažja za upravljanje in vožnjo. Otroci jih lahko lažje vlečejo in nosijo, kar je pomembno za mlajše otroke, ki še niso razvili moči in koordinacije za težja kolesa.
Ergonomija: Woom kolesa so zasnovana tako, da so udobna za vožnjo. Sedež in krmilo sta nastavljiva, tako da lahko kolo prilagodite velikosti svojega otroka. To zagotavlja, da bo vašemu otroku kolo vedno udobno, ne glede na to, kako hitro raste.

Woom kolesa so na voljo v različnih velikostih in modelih, zato lahko najdete popolno kolo za svojega otroka, ne glede na njegovo starost ali velikost.

Woom ima tudi posebno linijo gorskih koles Woom Off in Woom Off Air

Woom OFF je serija koles, ki so zasnovana za navdušene gorske kolesarje in ljubitelje vožnje izven asfaltiranih poti. Ta serija vključuje Woom OFF in Woom OFF AIR, ki obe ponujata edinstveno kombinacijo zmogljivosti, udobja in vzdržljivosti.
Woom OFF je gorsko kolo, ki je ustvarjeno za osvajanje raznolikih terenov. S svojim lahkim aluminijastim okvirjem in posebno geometrijo je odziven na vsako vašo potezo, hkrati pa ohranja stabilnost na zahtevnih poteh. Prestave vam omogoča izjemno prilagodljivost hitrosti, medtem ko zanesljivi hidravlični diski poskrbijo za odlično zaustavljanje v vseh razmerah. Woom OFF je kolo, ki se z lahkoto spopada s strminami, spusti in vsemi izzivi, ki jih ponuja gorsko kolesarjenje.

Woom OFF AIR pa prinaša še večjo zmogljivost. Zračno vzmetenje na sprednji vilici zagotavlja gladko vožnjo tudi po najbolj zahtevnih terenih. Ne glede na to, ali se spuščate po razgibanem "trailu" ali vozite po kamnitih poteh, Woom OFF AIR blaži udarce in omogoča natančno krmiljenje. Poleg tega ima še najnovejšo opremo, ki omogoča še boljše prilagajanje hitrosti glede na različne razmere.

Skupne Lastnosti: 

Vsa kolesa v seriji Woom OFF so opremljena z visokokakovostnimi pnevmatikami, ki zagotavljajo oprijem na vsaki podlagi in zanesljivimi zavornimi sistemi, ki nudijo popoln nadzor. Njihova ergonomska oblika in natančno prilagojeni sedeži zagotavljajo udobno vožnjo tudi med daljšimi avanturami.

Woom OFF in Woom OFF AIR nista le kolesi, temveč sta vstopnica v svet adrenalinskih doživetij in raziskovanja narave. Če iščete kolo, ki bo kos vsakemu izzivu terena, so kolesa serije Woom OFF odlična izbira za vas. Pripravite se na nepozabno gorsko kolesarsko izkušnjo, kjer bo vsak vrtljaj s pedali prinesel novo pustolovščino.

Tukaj je še nekaj prednosti Woom koles, ki jih boste cenili:

  1. Vašemu otroku bodo pomagala, da se hitreje nauči voziti. Lahka kolesa so za otroke veliko lažja za upravljanje in vožnjo, kar jim pomaga, da se hitreje naučijo voziti.
  2. Bolj zabavnakolesa za vožnjo. Lahka kolesa so bolj okretna in udobna, kar otrokom omogoča, da se bolj zabavajo med vožnjo in doživijo še boljšo izkušnjo.
  3. Varnejša vožnja s kolesom. Zavore, ki delujejo!
  4. Če iščete najboljše otroško kolo za svojega otroka, je Woom odlična izbira. Woom kolesa so lahka, udobna in varna, kar jih naredi idealna za otroke vseh starosti.
  5. Woom kolesa so izdelana iz kakovostnih materialov, ki so odporni na obrabo. To pomeni, da bodo kolesa brez težav v uporabi več let in generacij.
  6. Woom kolesa so zasnovana tako, da so enostavna za vzdrževanje. To pomeni, da boste lahko kolo enostavno sami vzdrževali doma.
  7. Če razmišljate o nakupu otroškega kolesa za svojega otroka, vam priporočamo, da si ogledate Woom kolesa. So odlična izbira za otroke vseh starosti in velikosti.