Trgovina in servis z vami že od 1989

Blog

KATEGORIJE

SPREMLJAJ NAS

1. Muc-Off izdelki za učinkovito čiščenje in zaščito koles


Pozimi je vzdrževanje kolesa ključnega pomena, saj imajo ceste in poti običajno še več nesnage, kot poleti. Mraz, sol, blato in vlaga lahko pustijo svoj pečat na kolesu, zato je pomembno, da izberete učinkovite izdelke za čiščenje in vzdrževanje. Muc-Off, priznano britansko podjetje za čistilne in vzdrževalne izdelke za kolesa, ponuja širok nabor izdelkov, ki so še posebej primerni za zimske razmere.








Muc-Off Nano Tech Cleaner

Muc-Off Nano Tech Cleaner je osnova za učinkovito čiščenje kolesa. S svojo revolucionarno nano-tehnologijo zmore prodreti globoko v umazanijo, olje in blato ter jih enostavno odstraniti. Primeren je za vse vrste materialov, vključno s plastiko, ogljikovimi vlakni (karbon) in kovino. Uporaba tega čistila bo vaše kolo pustila sijoče čisto in pripravljeno na naslednjo vožnjo.

 













Muc-Off MO-94


Je vsestransko čudežno pršilo. Muc-Off MO-94 pokriva vse podlage s svojo neverjetno formulo, ki hitro in učinkovito prodre v vlago, podmaže gibljive dele in pusti dolgo obstojen zaščitni film. MO-94 preprečuje oprijem umazanije in odvaja odvečno vodo, da prepreči rjo in korozijo. MO-94 ni samo za kolesa, motorna kolesa ali avtomobile. Deluje na skoraj vsem. Ne glede na to, ali imate škripajoče tečaje na vratih, zarjavelo ključavnico ali zapah, ki ga preprosto ne morete zavrteti, je MO-94 vse, kar potrebujete.


Muc-Off Silicon Shine

Silicon Shine ne samo, da naredi izgled kolesa, kot da je novo, ampak deluje tudi kot neverjeten zmanjševalec trenja za dele vzmetenja in zmanjšuje oprijem umazanije. Razpršite ga na potopne cevi vilic in zadnjega amortizerja, da zmanjšate trenje za svilnato gladko delovanje.














Muc-Off Drivetrain Cleaner

Verige in prestavni sistemi so pozimi še posebej izpostavljeni umazaniji. Muc-Off Drivetrain Cleaner je specializirano čistilo, namenjeno tem delom kolesa. Z njegovo pomočjo boste enostavno odstranili trdovratno olje, mast in ostalo umazanijo. Redna uporaba bo podaljšala življenjsko dobo vaše verige ter izboljšala delovanje prestav.

 





















Muc-Off mazava za verigo

Po temeljitem čiščenju verige morate le to še namazati. V ponudbi imamo več različnih maziv Muc-Off glede na tip kolesa, ki ga uporabljate in pogoje v katerih kolesarite. Dry za suhe prašne pogoje, Wet za mokre in vlažne razmere, da je veriga dlje časa namazana. Posebna maziva so za električna kolesa, kjer je več trenja, kot pri klasičnih kolesih




Muc-Off ponuja celovit nabor izdelkov, ki so ključni za učinkovito čiščenje kolesa pozimi. Z uporabo Nano Tech Cleanerja, Mo-94 in Silicon Shine zaščitnih sprejev, Drivetrain čistila in z različnimi mazivi boste ohranili vaše kolo v vrhunski formi tudi v zahtevnih zimskih razmerah. Ne pozabite redno vzdrževati kolesa, saj bo le tako ostalo varno, zanesljivo in pripravljeno na nove podvige.